De Witte - Van der Heijden Architecten

ENSCHEDE Postbus 1293
7500 BG
T 053 430 38 35 E enschede@dwvdh.nl
       


Herbestemming van de voormalige Fabrieksschool te Enschede tot jeugdtheater. Het bestaande pand zal worden gerestaureerd en in de toekomst worden gebruikt als dansschool, als theateropleiding en als buitenschoolse opvang. Het bestaande pand, met monumentenstatus, zal geflankeerd gaan worden door een houten theaterzaal en foyer, die tussen de bestaande bebouwing in de omgeving is gevouwen. De houten wand maakt een rondgaande beweging, waardoor ruimtes gescheiden worden en langs elkaar lopen. De grootste (vlakke vloer) zaal van de nieuwbouw is door zijn grootte het meest flexibel. Bij voorstellingen is er een uitschuifbare telescooptribune, die tegen de achterwand verdwijnt als de zaal nodig is voor balletgroepen. De tribune bestaat tevens uit banken in plaats van stoelen, om te kunnen variëren met het aantal zitplaatsen.
Interpolated provision Fran generieke viagra kopen in nederland cialis goedkoop Fran raked spanner sildenafil kopen apotheek quacked spanner glide